1-daagse Masterclass Design-your-new-job

Kost jouw werk energie in plaats van dat het je energie oplevert? Je wilt eigenlijk ander werk, maar weet je niet wat. Je kent immers je passie niet. Bovendien heb je het veel te druk. Je weet stiekem ook wel dat het anders moet, maar het ontbreekt je aan energie en je maakt geen werk van je volgende loopbaanstap. Je voelt je vast zitten, want je twijfelt of het je gaat lukken om de volgende loopbaanstap te zetten. Het hele sollicitatieproces schrikt je af. Je hebt wel eens gesolliciteerd, maar dat leverde weinig op behalve frustraties. Kortom, dit hou je niet lang vol, tijd voor verandering en actie!

Hoe zou het voor je zijn als:

 • jij er daadwerkelijk in slaagt om naast je drukke baan en privé-leven tijd vrij te maken voor je volgende loopbaanstap?
 • jij weet waar je energie van krijgt, wat je in werk belangrijk vindt en wat je volgende loopbaanstap zou kunnen zijn?
 • jij niet belemmerd wordt door allerlei negatieve gedachten dat het toch niet lukt?
 • jij gebruik kan maken van het netwerk van andere mensen die in hetzelfde schuitje zitten en ondertussen zelf je eigen netwerk vergroot?
 • jij op een makkelijke en ontspannen manier jezelf kan zijn en kan switchen naar werk dat veel beter bij je past?

Kom dan naar deze 1-daagse supertraining Design-your-new-job en geef jezelf een kickstart! De eerstvolgende stond gepland voor dinsdag 17 november 2020 en kan door de aangescherpte coronamaatrdegelen helaas niet doorgaan.

 Masterclass Design-your-new-job

In één dag tijd leren wij je aan de hand van 5 praktische stappen hoe je gemakkelijk kan switchen naar werk dat bij je past.

Wat is het resultaat van deze Masterclass?

 • Je creëert ruimte en energie om te werken aan je volgende loopbaanstap.
 • Je hebt helder wat je belangrijk vindt in je werk en in je leven.
 • Je beschikt over een positieve mindset. Als je je vast voelt zitten, herken je jouw belemmerende gedachten en je kunt ze vervangen door gedachten die jou juist helpen om de juiste stappen te zetten.
 • Je maakt een mindmap met aantal ideeën over je volgende loopbaanstap
 • Je gaat naar huis met boordevol energie en inspiratie
 • Je hebt na afloop van de training 3 concrete acties waar meteen mee aan de slag gaat om werk te maken van je volgende loopbaanstap.

Praktische informatie

Datum: nog te bepalen in 2021

Locatie: de Masterclass vindt plaats op een prachtige plek in de Kennemerduinen.

Bezoekerscentrum de Kennemerduinen
Zaal: Watermunt
Zeeweg 12, Overveen

Deze locatie is goed bereikbaar met de auto, fiets en openbaar vervoer.

Tijd: 9.00 tot 17.30 uur.

Als je erbij wilt zijn adviseer ik je om je snel aan te melden.
De training vindt vanwege de coronamaatrdegelen in een extra grote ruimte plaats. Het aantal deelnemers bedraagt maximaal 9. Er zijn nu nog 3 laatste plaatsen beschikbaar. Vol is vol.Ja, reserveer nu gelijk mijn plek!

Investering: 
€ 175,- p.p incl btw voor particulieren en € 225 excl. btw voor werkgevers; 
€ 155,- p.p. als je met 2 personen tegelijk opgeeft.

Dit is inclusief :

 • 1 follow-up coachsessie (t.w.v. 135 euro) online of face-to-face van 1 uur in de weken na de training;
 • biologische lunch, gelegenheid om tussendoor de duinen in te gaan en een gratis uitrijkaart voor auto;
 • werkboek met de 5 stappen om werk te creëren dat je past;
 • eBook Slimmer omgaan met jouw energieslurpers.

Trainer:

De Masterclass zal gegeven worden door Marcella van Doorn (Design your new job).

Marcella van Doorn (Design your new job)

Deelnemers zeiden na afloop van deze training:

“Mooie formule die de deelnemer geeft wat de titel belooft: meer inzicht in wat je het liefst zou doen en hoe je dat kunt realiseren. Zowel toepasbaar binnen je huidige werkzaamheden en het verlengde daarvan, als rondom de vraag: hoe maak ik eindelijk die omslag die ik al jaren voor me uitschuif, maar waar ik nu toch eigenlijk echt werk van wil maken? Marcella creërt een positieve en veilige omgeving waarbinnen ze je uitdaagt om net wat verder te gaan. Resultaat: je gaat met een mooie, concrete actielijst naar huis!”

Goede training waarmee je er zelf achter komt wat een volgende carrière stap kan zijn voor je. Je gaat naar huis met een dosis inspiratie, inzichten, tips en concrete acties die je direct in de “doen” modus zetten. Een aanrader! – Harold van Asdonk

“Ik heb een geweldige dag gehad met allerlei nieuwe inzichten en handvatten die kunnen helpen bij het maken van keuzes en het uitstippelen van mijn carrière. Marcella is een uitstekende coach met een duidelijk stappenplan en uitleg. Ontzettend bedankt voor deze ervaring!” – P. Tijssen

Een mooie trainingsdag waarin vooral het feit dat een groep met je meedenkt, nieuwe luikjes openzet en energie geeft.

“Absolute aanrader!”

“Door deze training leer je echt op een andere manier naar je werk te kijken en hoe je dat kan vormgeven. Aan het eind van de dag gingen we allemaal weg met verfrissende en krachtige inzichten in onze situaties en waren ook de tools aangereikt om volgende stappen te kunnen zetten. Ook was alles erg goed geregeld en is Marcella de perfecte persoon om deze waardevolle en leuke workshop te geven.” – Duke ten Velden

“Het was een leuke en interessante trainingsdag waarbij je zonder oordeel maar mét behulp van anderen praktisch aan de slag gaat met 5 stappen die je verder helpen jouw droomjob te designen!”

“Een waardevolle en inspirerende dag. Leuk om met verschillende mensen kennis te maken en ideeen op te doen. De locatie is fantastisch. De energie was leuk en hoog.”

Mocht je het even niet meer weten in je werk, dan kun je met een paar handvatten jezelf een aantal vragen stellen om weer richting te krijgen. Bovendien is het erg fijn om er achter te komen dat je niet de enige bent, die even de weg kwijt is in zijn werk.

“Een mooie en waardevolle ervaring om jezelf serieus te nemen en even stil bij jezelf te staan. Je leert ook van anderen dat je niet alleen bent met de zoektocht met wat maakt je gelukkig en blij. Ik zou deze dag wel als onderdeel maken van een uitgebreider coachingtraject, omdat het anders misschien blijft bij mindmappen en dromen. Ik zou deze dag iedereen zeker aanraden, zelfs als je geen vraag hebt. Je staat even stil bij wat je doet of nog wil doen. Een cadeau voor jezelf.” – Karlijn van Oirschot

“Positief om vanuit je energie op een creatieve manier je volgende stap in je loopbaanpad te verkennen. Een hele dag met ‘mede’verkenners helpt daarbij om andere mogelijkheden te zien en te gaan ontdekken.”

“Dank je wel Marcella voor de krachtige training. Ik voelde de actiegerichte energie in de groep en bij mezelf. En jij bent een fantastische trainer!”

“Het was een erg leuke en inspirerende dag. Het gaf mij wellicht niet direct een antwoord, maar het verheldert een hoop en zet aan tot nieuwe gedachten en ideeen. Het heeft mij erg geholpen om met andere deelnemers te brainstormen over mijn eigenschappen en daarbij horende beroepen. De sfeer was fijn en informeel. De trainers zijn deskundig en vriendelijk, en de omstandigheden waren goed verzorgd (fijne locatie, goede lunch & af en toe lekker naar buiten).” – Ellen Generaal

“Het was een inspirerende dag en fijn om met mensen die ook iets anders willen qua werk samen te werken. Mij heeft het geholpen om het proces van ander werk zoeken iets positiever in te zien. Ik denk nu meer in kansen en heb meer zin om “prototypes” te gaan uitproberen. Marcella heeft de dag goed voorbereid, op een prettige manier begeleid en alles was prima verzorgd. ” 

“Vond de workshop goed en behulpzaam!”

“Echt leuk en inspirerend. Ik was er echt blij mee.”

“De training was leuk, ook de dialoog met medecursisten.”

“Ik vond het een fijne cursus. Waarbij ik open in de groep kon communiceren. De cursus heeft mij opgepept om weer lekker aan de slag te gaan”.

“Inspirerend en leuk! Voor mij niet heel verassend omdat ik zelf al een tijd bezig ben met zelfonderzoeken maar een fijne bevestiging dat ik op de goede weg zit. Helpt om dingen voor jezelf wat inzichtelijker te krijgen en stimuleert je out of the box te denken.”

Natuurlijk kun je het ook in je eentje…

Dat heb ik ook gedaan, maar leverde veel frustratie op en koste me veel energie. Dat wil ik jou besparen. Samen met anderen krijg jij in 1 dag heel veel praktische handreikingen, inspiratie en energie waar je concreet mee aan de slag kunt. Even helemaal weg en afstand van de waan van de dag om echt werk te maken van je volgende loopbaanstap.

Bovendien, je weet vast wel wat Einstein zei: “Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg” . Wacht daarom niet langer en schrijf je in! Wat heb je te verliezen?

Door je in te schrijven op deze superinspirerende eendaagse training wacht je niet langer af, maar creëer jij jouw toekomst met werk dat bij je past.

Cool! ik doe mee!

Meest gestelde vragen

Ik geef vast antwoord op vragen die mogelijk in je op komen:

 • Ik weet heb werkelijk geen flauw benul van mijn mijn passie of hoe mijn volgende loopbaanstap er uit kan zien. Kan ik deelnemen aan deze training? Ja, absoluut! dan is deze training heel geschikt voor jou. Op basis van activiteiten waar jij energie van krijgt en dingen die je belangrijk vindt ga je in deze training op zoek naar mogelijke baanopties. na afloop van de training ga je aan de slag met het onderzoeken van deze baanopties. Door deze praktische aanpak weet je wat je leuk vindt en of je er goed in bent (=passie)
 • Ik heb het veels te druk en heb helemaal geen tijd en energie om na te denken over mijn volgende loopbaanstap, is het dan slim als ik kom?  Dan is deze eendaagse training echt wat voor jou. Je bent een hele dag in een prachtige, rustgevende omgeving die zich uitstekend leent voor reflectie. Bovendien weet je na afloop van de training hoe je meer tijd en energie kunt creëren door slimmer met je energieslurpen som te gaan. Je zult zien dat het daadwerkelijk aan de slag gaan met je volgende loopbaanstap (en niet lijdzaam afwachten) jou juist energie geeft.
 • Ik wil graag een test doen om te zien waar mijn passies liggen, komt dat ook aan bod tijdens de training? Nee, dan moet ik je teleurstellen. Uit testen komt vaak dat wat je diep van binnen al weet. Er zijn op internet heel veel testen te vinden. Deze training gaan we kijken wat JIJ zelf wil. We gaan er vanuit dat jij diep van binnen dat heel goed weet, alleen is het zaak daar ruimte en erkenning aan te geven.
 • Ik weet al welke kant ik op wil, alleen komt het er niet van om er werk van te maken, is het dan ook geschikt? Dat hangt er vanaf, als je een zetje in de goede richting nodig hebt is de training geschikt en ook als je bevestiging wil van je keuze.
 • Ik heb nu geen baan. Ik ben op zoek naar werk en dat lukt nog niet erg. Kan ik ook meedoen? Deze training richt zich vooral op mensen in een baan, maar het staat je vrij om ook me te doen. De training heeft ook jou veel te bieden. Het geeft naast veel praktische tips ook energie en inspiratie om samen met anderen aan de slag te gaan.

Yess, ik ben erbij! 

Volg me ook op social media: