Agenda

In de maand november kun je voordelig deelnemen aan een van mijn online workshops.

Online workshop Actualiseer jouw CV en Linkedin
Datum: dinsdagavond 17 november 2020, 19.30 – 21.00 uur
In deze online workshop staat jouw CV en jouw Linkedinprofiel centraal. We staan stil bij vragen als: Hoe kun je jouw CV zo vormgeven dat het recht doet aan wie jij bent? Wat moet er sowieso instaan? Wat zijn de drie meest gemaakte fouten bij Linkedin? Hoe kun jij Linkedin inzetten voor het realiseren van jouw droombaan? De workshop vindt via Zoom plaats. Investering: 10 euro en gratis voor mensen die een loopbaantraject van 8 sessies momenteel bij mij doen. Wil je erbij zijn?Neem dan even contact met mij op dan ontvang je meer praktische info. 

Online workshop Netwerken in coronatijd
Datum: dinsdagavond 24 november 19.30 – 21.00 uur
Netwerken: je ontkomt er eigenlijk niet aan als je werk wilt vinden dat echt bij je past. En toch geldt voor de meesten van ons dat we een drempel over moeten om iemand te benaderen die we niet kennen. De angst om afgewezen te worden zorgt er dikwijls voor dat we onvoldoende in actie komen. Wat is netwerken eigenlijk? Hoe beïnvloedt jouw beeld over netwerken het resultaat? Hoe bereid je je mentaal goed voor zodat netwerken makkelijker wordt? En wat is er mogelijk in deze tijd van corona? In deze workshop wordt ingegaan op wat we bij netwerken kunnen leren van de mindset van een designer. De workshop vindt via Zoom plaats. Investering: 10 euro en gratis voor mensen die een loopbaantraject van 8 sessies momenteel bij mij doen. Wil je erbij zijn? Neem dan even contact met mij op dan ontvang je meer praktische info.

Online college: De juiste mindset voor het vinden van ander werk door loopbaancoach
Datum: gratis terug te kijken via deze link op elk gewenst moment. 
Jouw mindset bepaalt 80% van het succes ook bij het vinden van ander werk. Wat kunnen we leren van een designer op dat gebied? Welke mindset moet je hebben? Een cruciaal element van deze mindset is het herformuleren van belemmerende gedachten. Aan de hand van een praktische oefening kijken we ook welke gedachten jou belemmeren bij het vinden van ander werk en hoe je die kan omdenken zodat je toch een volgende stap zet. 

Volg me ook op social media: