Agenda

In de maand juni kun je gratis deelnemen aan een online college of een van mijn online workshops.

Gratis online college: De juiste mindset voor het vinden van ander werk 
Datum: vrijdag 19 juni 2020, 10.00 – 11.00 uur
Jouw mindset bepaalt 80% van het succes, ook bij het vinden van ander werk. Wat kunnen we leren van een designer op dat gebied? Welke mindset moet je hebben? Een cruciaal element van deze mindset is het herformuleren van belemmerende gedachten. Aan de hand van een praktische oefening kijken we welke gedachten jou belemmeren bij het vinden van ander werk en hoe je die kan omdenken zodat je toch een volgende stap zet. Je kunt je opgeven via deze link.

Wist je trouwens dat VistaNova elke vrijdagochtend van 10.00 -11.00 uur een gratis online college organiseert waarin verschillende loopbaanprofessionals hun expertise met jouw delen? Je kunt je opgeven via de website. Op LinkedIn worden wekelijks de colleges aangekondigd. De colleges zijn ook terug te zien op het Youtube. Het gratis online college van aanstaande vrijdag 5 juni gaat over De juiste eerste indruk door stylist Tamara Draaijer. Dit college geeft inzicht in wat een passende outfit met jou kan doen.

Gratis online workshop Actualiseer jouw CV en Linkedin
Datum: donderdagavond 4 juni 2020, 19.30 – 21.00 uur
In deze online workshop staat jouw CV en jouw Linkedinprofiel centraal. We staan stil bij vragen als: Hoe kun je jouw CV zo vormgeven dat het recht doet aan wie jij bent?  Wat zijn de drie meest gemaakte fouten bij Linkedin? Hoe kun jij Linkedin inzetten voor het realiseren van jouw droombaan? Deze workshop geef ik speciaal voor mijn klanten. De workshop vindt via Zoom plaats. Ben jij als lezer van deze nieuwsbrief ook geïnteresseerd? Neem dan even contact mij op dan ontvang je meer praktische info. 

Gratis online workshop Netwerken in coronatijd
Datum: dinsdagavond 9 juni, 19.30 – 21.00 uur
Netwerken: je ontkomt er eigenlijk niet aan als je werk wilt vinden dat echt bij je past. En toch geldt voor de meesten van ons dat we een drempel over moeten om iemand te benaderen die we niet kennen. De angst om afgewezen te worden zorgt er dikwijls voor dat we onvoldoende in actie komen. Wat is netwerken eigenlijk? Hoe beïnvloedt jouw beeld over netwerken het resultaat? Hoe bereid je je mentaal goed voor zodat netwerken makkelijker wordt? En wat is er mogelijk in deze tijd van corona? In deze workshop wordt ingegaan op wat we bij netwerken kunnen leren van de mindset van een designer. Deze workshop geef ik speciaal aan mijn klanten. De workshop vindt via Zoom plaats. Ben jij als lezer van deze nieuwsbrief ook geïnteresseerd? Neem dan even contact mij op dan ontvang je meer praktische info.

Volg me ook op social media: