Logo

Heb je weinig tijd en wil je coaching volgen op een moment en plek dat het jou uitkomt, dan is online coaching misschien wat voor jou! Bij online coaching vinden de sessies via Skype of telefonisch plaats. De ervaring leert dat dat net zo effectief is als face-to-face. Er is geen afleiding en er is wel volledige concentratie op een plek en tijdstip waar jij je gemakkelijk bij voelt. Online coaching leent zich ook prima als je een bepaalde vraag hebt, die je in een sessie wilt bespreken. Je zit dan niet gelijk vast aan een hele cyclus. Vanaf nu kun je ook een afspraak met mij boeken via Competencer, een nieuw e-coaching platform. Via Competencer is het heel eenvoudig een kennismaking of e-coaching sessie met mij in te plannen, en je op afstand door mij te laten coachen.Ik bied coaching op afstand aan omdat het zo handig is. Je hoeft geen rekening te houden met reistijd, en we kunnen een gesprek voeren op flexibele tijden. En mijn ervaring is dat coaching op afstand net zo goed werkt als dat we met elkaar in 1 ruimte zouden zitten. Ik nodig je uit om het een keer te proberen!

Lees meer en boek een gratis kennismaking met mij via: https://www.competencer.nl/profile/coach-voor-vrouwen-marcella-van-doorn

Ik kijk er naar uit om kennis met je te maken!

Hoe werkt Competencer?

Competencer.nl is een digitaal platform waar je e-coachingsgesprekken kunt voeren met je coach. Het is eenvoudig en werkt als volgt:

  1. Ga naar: https://www.competencer.nl/profile/coach-voor-vrouwen-marcella-van-doorn
  2. Kies uit het aanbod: een kennismaking of een coachingssessie
  3. Maak een account aan met je email en wachtwoord die je zelf kiest
  4. Rond de boeking af
  5. Zodra het tijd is voor het gesprek, log je eenvoudig in en voeren we het gesprek via de geïntegreerde video functionaliteit!

Het enige wat je nodig hebt is een goede internetverbinding en een computer met camera!