Referenties

“”Marcella kan ik zeker aanraden als loopbaancoach, ik kwam binnen met een wirwar aan ideeën in mijn hoofd en kon lastig focussen, plus ik wist niet zo goed wat ik nu wilde qua baan. Marcella heeft een praktische aanpak waardoor er rust ontstond en ik aan het einde van de sessies veel duidelijk weet welke pad(en) ik in ga slaan en kansen ik heb. Dit komt natuurlijk ook uit jezelf maar door de sessies zijn er heldere doelen en had ik meer discipline om dit op te starten. Bedankt!”

“Marcella is een heel prettige coach. Door haar wijze van vragen stellen wist ze precies in beeld te brengen wat ik zelf wel wist maar mij nooit bewust van was. We hebben samen uitgewerkt wat mijn talenten zijn, wat ik belangrijke waarden vind in mijn werk en hoe ik dit kan inzetten. Bovendien had ze heel goede tips om te netwerken, zichtbaarder te worden, feedback te geven en aan de slag te gaan met het leuker maken van mijn huidige baan of zelf te zoeken naar nieuwe banen en nevenfuncties.Ze is ontzettend positief , we hebben veel gelachen en daardoor zijn de sessies ook nog eens heel gezellig! “

“Marcella is een zeer begane en doortastende coach waar je je ei kwijt kan en echt stappen mee kunt maken. Ze stelt vragen en luistert als het nodig is, en geeft je een duw in de juiste richting als het moment daar is. Ik zou haar aan iedereen aanbevelen.”

“Marcella is een heel fijne, positieve coach. Ze helpt je goed naar jezelf te kijken en te ontdekken waar je je kunt ontwikkelen en hoe je dat aan kunt pakken. Marcella heeft mij tijdens mijn traject laten zien dat bepaalde vaardigheden die ik bezit, lang niet voor iedereen zo vanzelfsprekend zijn als ik dacht. Met haar input in drie sessies kan ik serieus verder in mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging.”

“Marcella heeft een prettige en positieve manier van coachen. Ik kijk altijd uit naar een volgende sessie en ga altijd met een goed gevoel weer weg. Daarna ervaar ik meer zelfvertrouwen en drive om de acties op te pakken die we samen hebben besproken.”

“Marcella is een professionele coach die in korte tijd mensen kan motiveren en activeren. Zonder zelf teveel te sturen laat ze je vooral zelf hardop nadenken over gewenste veranderingen en wat daarvoor nodig is en vertaalt dit samen met jou in concrete acties. Ze geeft waardevolle tips en beschikt over een breed netwerk waar haar klanten van kunnen profiteren. Ook niet onbelangrijk: ze is een een prettige persoonlijkheid!”

“In mijn zoektocht naar een nieuwe invulling van mijn loopbaan heeft Marcella als loopbaancoach mij op een heel prettige wijze geholpen hierbij. Door haar vriendelijke, open en professionele houding en altijd een luisterend oor heeft zij ervoor gezorgd dat ik nu een heel goed beeld heb van wat ik wil.”

“Marcella is een zeer prettige, kundige en natuurlijke coach. Door een gevarieerde aanpak, word je zelf aan het denken gezet en daar goed in ondersteund. Ze helpt naar boven halen wat er al zit. Belemmeringen worden waardevolle inzichten en neemt onzekerheid weg. In korte tijd kunnen daardoor al snel resultaten behaald worden.”

“Marcella geeft je ruimte en creëert duidelijkheid. Ze pakt het gestructureerd aan, maar speelt ook flexibel in op jouw behoefte. Marcella is een ontzettend fijn persoon om door gecoacht te worden.”

“Ik heb veel gehad aan mijn coachingstraject bij Design your new job! Marcella is een positieve en enthousiaste coach die echt aandacht voor je heeft en gestructureerd werkt. Ze reikt veel concrete handvatten aan waardoor ik ook echt in beweging kwam. Het is mij nu veel duidelijker wat ik belangrijk vind in een baan en wat ik concreet te bieden heb als persoon.”

“Door het coachtraject bij Marcella heb ik stappen durven zetten naar een echte verandering (en niet naar een aanpassing).”

“Het traject dat ik bij Marcella gelopen heb, heeft mij er toe aangezet echt keuzes voor mijzelf te gaan maken. Door haar begeleiding ben ik meer bij mijzelf gekomen en is duidelijk geworden waar ik echt gelukkig van word. Mede door haar enthousiasme en stimulans durf ik nu te gaan doen wat me echt gelukkig maakt.”

“Marcella is een fijne coach die met verrassende vragen snel tot gepaste conclusies komt en daarop goede aanbevelingen geeft. Ik heb het traject als zeer plezierig ervaren en heb frisse energie en moed gekregen om mijn volgende droombaan te realiseren.”

Je hebt aan Marcella een perfecte coach. Daarbij maakt het niet uit wat je achtergrond, leeftijd of wat dan ook is, ik heb het gevoel dat Marcella een perfect traject op maat kan neerzetten. Ondanks de vaste omlijningen die zo’n traject dan ook mag hebben.”

“Ik ben ontzettend tevreden over het traject dat ik samen met Marcella heb gedaan. Door een gestuctureerd proces en een doelgericht en energieke aanpak van Marcella heb ik op een efficiente manier zeer practische adviezen gekregen om mijn loopbaan een mooie draai te geven.”

“Marcella maakt op een open, prettige, sprankelende manier contact. Schroomt niet om je de vragen te stellen die je zelf wel kent maar waarvan je de antwoorden moeilijk vindt. Laat je in je waarde maar confronteert je ook met je eigen zijn en handelen. Ze geeft inzichten in je kwaliteiten en bouwt van daaruit voort op je eigen leerdoelen. Ga het aan, je komt er altijd wijzer vandaan.” 

“Marcella wist met haar gestructureerde coaching precies te verzamelen wat ik ooit al eens had bedacht als opties, maar nu herkenbaar als opties waar een lijn in zat en aangevuld met extra kansen. Bovendien had ze fantastische tips om te netwerken, zichtbaarder te worden en zelf te zoeken naar nieuwe banen of nevenfuncties.”

“Marcella is een betrokken coach en samen met haar kom je absoluut bij diepere lagen waardoor keuzen maken duidelijker wordt. Super fijn om door haar gecoacht te mogen worden!”

“Erg prettig, fijne sfeer, Marcella luistert goed en voelt goed aan waar de vraag zit en speelt daar goed op in. Ik was bv blij dat ik niet eerst mijn zwakke en sterke punten in kaart moest brengen en dat ik daar eerst doorheen moest ;-) Maar Marcella had goed door dat we die stap over konden slaan, dat was heel fijn! Ik vind dat we in drie gesprekken heel ver zijn gekomen! Er wordt geen tijd verspild aan dingen waar je niet op zit te wachten. Ze heeft me precies het goede duwtje gegeven ;-) (en ik zit nog steeds in de flow :-))”

“Ik ben bij Marcella gekomen na een burn-out en wist echt niet meer wat ik wilde voor baan en hoe ik dat aan moest pakken. Marcella weet een hele fijne atmosfeer te creëren, waarin ik zonder terughoudendheid al mijn dromen en angsten kon delen. Vervolgens heeft ze me ook aangezet tot haalbare acties, die ik uit mezelf niet snel zou doen. Ze is ontzettend positief en dat werkt enthousiasmerend en daardoor zijn de sessies ook nog eens heel erg gezellig! Haar aanpak heeft erg goed voor mij gewerkt, doordat ik niet met mijn hoofd probeerde te bedenken wat voor baan ik zou willen, maar dit daadwerkelijk te ervaren en dat is een groot verschil. Hierdoor hebben we samen door kleine stappen te zetten, juist hele grote stappen gezet en hierdoor ben ik enorm gegroeid. Niet alleen ben ik nu heel dichtbij mijn droombaan gekomen, maar heb ik een waardevol proces geleerd om dit in de toekomst zelf toe te kunnen passen. Eigenlijk verwacht ik vanaf nu een leven met alleen maar droombanen :)”

“Marcella heeft me geholpen bij een door mijzelf lang uitgestelde keuze voor heel ander werk. Haar rust en empathie in combinatie met een methode, waarbij je wel in actie moét komen zijn een hele fijne combinatie.”

“Doen! Het is echt heel fijn om deze hulp te krijgen als je zelf vast loopt: concreet en praktisch, maar ook reflecterend, spiegelend, passend bij jou.”

“Marcella heeft me op een prettige manier geholpen om helder te krijgen wat ik wil en welke stappen ik kan zetten om dat te bereiken.”

“Het coachingstraject hebt ik als zeer positief ervaren. Laagje na laagje ontdek je meer van wat je wilt, kunt en waar je energie van krijgt. Je wordt uitgedaagd om acties te ondernemen en nieuwsgierig nieuwe dingen te ontdekken, waarbij je steeds iets verder uit je comfortzone komt. Ik ging van een vaste baan naar een eigen adviesbureau en heb het drukker dan ooit, maar het past beter in de tijd, omdat het beter bij mezelf past!”

“Marcella is professioneel en bereidt de sessies heel goed voor. Ze weet snel de koe goed bij de horens te vatten, ze geeft structuur, maar ook ruimte. Er zit een goede opbouw in de sessies. Met het waardenspel van Gerrickens hebben we een werkkompas opgesteld, waar ik nog regelmatig naar kijk. Blij was ik ook met de tips hoe de cv te optimaliseren. Ik was verrast met het resultaat dat we hebben neergezet na drie sessies; er ligt een ontwikkelplan waar ik wat mee kan. Marcella maakt de sessies persoonlijk en warm. Ook weet Marcella een persoonlijk touch te geven aan de afsluiting van de sessies.”

“Marcella is een enthousiaste coach. Ze helpt je op een prettige manier om inzicht te krijgen in je kwaliteiten en energie te krijgen om die kwaliteiten beter te benutten.” – Katinka van Brakel, Amsterdam

“Door de coaching van Marcella durfde ik al na 3 sessies voor mezelf te kiezen, buiten mijn comfort zone te treden en de beslissing te nemen weer op zoek te gaan naar een compleet nieuwe richting in mijn carrière. Ik ben gestimuleerd om niet voor de makkelijkste weg, maar voor de gelukkigste weg te gaan in mijn werkende leven.” – Annet Metz, Amsterdam

“De loopbaancoaching van Marcella was echt een cadeau voor me. Toen ik bij haar praktijk binnenkwam zat mijn hoofd vol met ideeën en plannen maar voelde ik me ook onrustig, moe en fladderig. Door de coaching van Marcella ging ik naar buiten met meer focus, heldere vervolgstappen en meer rust. Ik raad Marcella van harte aan bij mensen die willen reflecteren op hun loopbaantraject om daarna doelgerichter te zijn”

“Ik heb het niet alleen als coaching ervaren maar soms ook als therapeutisch :-) . Even stilstaan voorafgaande aan de sessie bij lichaam en geest… , goede feedback, het is meer dan alleen loopbaanbegeleiding, het is veel zo niet alles omvattend. Niet alleen zakelijk en praktische maar ook de manier van kijken naar jezelf en hoe sta je in de huidige maatschappij en wat is jouw rol daarin.”

“Marcella heeft een van onze medewerkers gecoacht waardoor deze veel efficiënter is gaan werken en hij beter in ons team past”– Martijn van de Vegte, Medipharchem, Zaanstad.

“Ik heb een aantal sessies gevolgd bij Marcella en dit heeft mij heel veel gebracht. Wat ik heel prettig heb gevonden is haar praktische aanpak. Oftewel; wat kan je NU doen om ervoor te zorgen dat je daar komt waar je graag wilt zijn. Deze aanpak zorgde voor concrete acties waar ik het positief resultaat snel van merkte!  Nog steeds als ik ergens dreig vast te lopen pas toe wat ik van haar heb geleerd. En met succes! Ik kan iedereen die weleens vastloopt op ‘iets’ van harte aanbevelen om je te laten coachen door Marcella.”


“Verfrissende coachingsmethode! Helpt je om echt in actie te komen. Doen!”

“De concrete acties die ik samen met Marcella bedacht stimuleerden me om er echt mee aan de slag te gaan, het grote doel werd opgesplitst in kleinere, overzichtelijke stapjes.”

“Marcella is een fijne persoonlijkheid. Ze gaf mij het gevoel dat ze echt naar mij luisterde en kon perfect samenvatten waar het om draaide. Wat ik zelf erg prettig vond, was het praktische gedeelte : Je gaat echt met handvatten de deur uit en daar houd ik van! Het gaf mij net dat zetje om weer vol vertrouwen verder te gaan. Ik voel de energie gewoon weer stromen”“Na de sessies voel ik mij doelbewuster, energieker en zelfverzekerder. Marcella maakt mij ervan bewust dat ik degene ben aan wie ik de doelen stel en dat ik degene ben die daar wel of niet iets mee doet. Ze werkt tijdens de sessie heel gestructureerd, volgens een stappenplan en dat vind ik prettig. Ik vind haar als persoon en tijdens de sessies heel positief en enthousiast”. 

“De coaching van Marcella  zette mij snel op het juiste spoor. Ik kreeg inzicht in wat ik graag wil, en hoe ik dat kan bereiken. Verhelderend en praktisch!”

“In november ben ik begonnen bij Marcella. Ik zat echt in een soort van verlate dertigersdip en had het gevoel dat ik nu dingen moest gaan veranderen, maar waar te beginnen….Samen met Marcella heb ik doelen opgeschreven en per sessie hebben we bekeken welk doel we wilde gaan behandelen. Zo hebben we ze op één voor één behandeld. Marcella is een heel fijn, warm en echt persoon waar je heel makkelijk en fijn mee kunt praten. Ze zit niet constant op de tijd en dat maakt dat de sessie echt om jou gaat.Even een moment voor bezinning. Als je opzoek bent naar innerlijke rust, dan ben je bij Marcella aan het goede adres. Ze heeft mij echt geholpen om via een helikopter naar mijn leven te kijken.” 

“My coaching with Marcella  was to create clarity on how to re- experience high energy and flow in my life. I was thrilled when this goal was already accomplished in one session. That was beyond my expectations in terms of accuracy and the speed with which we accomplished my goal. What I appreciated most about the coaching of Marcella was her ability to cut through limiting thoughts by good questioning and creating a save space to explore and grow.”

“Marcella helped me to have a new insights on the issues I thought I have already dealt with and that I thought won’t have a better solution. Apparently they did!”

“Marcella pulls me out off my comfort zone and she challenges me to set short term goals which will lead to achieve my main goals.What I like about the coaching sessions is that it’s very practical. The feedback she gives is something I can use that same week. She also inspires me to think big. Without limitations.”

Volg me ook op social media: