Referenties

“Ik ben bij haar gekomen na een burn-out en wist echt niet meer wat ik wilde voor baan en hoe ik dat aan moest pakken. Marcella weet een hele fijne atmosfeer te creëren, waarin ik zonder terughoudendheid al mijn dromen en angsten kon delen. Vervolgens heeft ze me ook aangezet tot haalbare acties, die ik uit mezelf niet snel zou doen. Ze is ontzettend positief en dat werkt enthousiasmerend en daardoor zijn de sessies ook nog eens heel erg gezellig! Haar aanpak heeft erg goed voor mij gewerkt, doordat ik niet met mijn hoofd probeerde te bedenken wat voor baan ik zou willen, maar dit daadwerkelijk te ervaren en dat is een groot verschil. Hierdoor hebben we samen door kleine stappen te zetten, juist hele grote stappen gezet en hierdoor ben ik enorm gegroeid. Niet alleen ben ik nu heel dichtbij mijn droombaan gekomen, maar heb ik een waardevol proces geleerd om dit in de toekomst zelf toe te kunnen passen. Eigenlijk verwacht ik vanaf nu een leven met alleen maar droombanen :)”

” Het coachingstraject hebt ik als zeer positief ervaren. Laagje na laagje ontdek je meer van wat je wilt, kunt en waar je energie van krijgt. Je wordt uitgedaagd om acties te ondernemen en nieuwsgierig nieuwe dingen te ontdekken, waarbij je steeds iets verder uit je comfortzone komt. Ik ging van een vaste baan naar een eigen adviesbureau en heb het drukker dan ooit, maar het past beter in de tijd, omdat het beter bij mezelf past!”

“Marcella is een enthousiaste coach. Ze helpt je op een prettige manier om inzicht te krijgen in je kwaliteiten en energie te krijgen om die kwaliteiten beter te benutten.”

“Door de coaching van Marcella durfde ik al na 3 sessies voor mezelf te kiezen, buiten mijn comfort zone te treden en de beslissing te nemen weer op zoek te gaan naar een compleet nieuwe richting in mijn carrière. Ik ben gestimuleerd om niet voor de makkelijkste weg, maar voor de gelukkigste weg te gaan in mijn werkende leven.” – Annet Metz, Amsterdam

“De loopbaancoaching van Marcella was echt een cadeau voor me. Toen ik bij haar praktijk binnenkwam zat mijn hoofd vol met ideeën en plannen maar voelde ik me ook onrustig, moe en fladderig. Door de coaching van Marcella ging ik naar buiten met meer focus, heldere vervolgstappen en meer rust. Ik raad Marcella van harte aan bij mensen die willen reflecteren op hun loopbaantraject om daarna doelgerichter te zijn”

“Marcella heeft een van onze medewerkers gecoacht waardoor deze veel efficiënter is gaan werken en hij beter in ons team past”– Martijn van de Vegte, Medipharchem, Zaanstad.

“Ik heb een aantal sessies gevolgd bij Marcella en dit heeft mij heel veel gebracht. Wat ik heel prettig heb gevonden is haar praktische aanpak. Oftewel; wat kan je NU doen om ervoor te zorgen dat je daar komt waar je graag wilt zijn. Deze aanpak zorgde voor concrete acties waar ik het positief resultaat snel van merkte!  Nog steeds als ik ergens dreig vast te lopen pas toe wat ik van haar heb geleerd. En met succes! Ik kan iedereen die weleens vastloopt op ‘iets’ van harte aanbevelen om je te laten coachen door Marcella.”


“Verfrissende coachingsmethode! Helpt je om echt in actie te komen. Doen!”

“De concrete acties die ik samen met Marcella bedacht stimuleerden me om er echt mee aan de slag te gaan, het grote doel werd opgesplitst in kleinere, overzichtelijke stapjes.”

“Marcella is een fijne persoonlijkheid. Ze gaf mij het gevoel dat ze echt naar mij luisterde en kon perfect samenvatten waar het om draaide. Wat ik zelf erg prettig vond, was het praktische gedeelte : Je gaat echt met handvatten de deur uit en daar houd ik van! Het gaf mij net dat zetje om weer vol vertrouwen verder te gaan. Ik voel de energie gewoon weer stromen”“Na de sessies voel ik mij doelbewuster, energieker en zelfverzekerder. Marcella maakt mij ervan bewust dat ik degene ben aan wie ik de doelen stel en dat ik degene ben die daar wel of niet iets mee doet. Ze werkt tijdens de sessie heel gestructureerd, volgens een stappenplan en dat vind ik prettig. Ik vind haar als persoon en tijdens de sessies heel positief en enthousiast”. 

“De coaching van Marcella  zette mij snel op het juiste spoor. Ik kreeg inzicht in wat ik graag wil, en hoe ik dat kan bereiken. Verhelderend en praktisch!”

“In november ben ik begonnen bij Marcella. Ik zat echt in een soort van verlate dertigersdip en had het gevoel dat ik nu dingen moest gaan veranderen, maar waar te beginnen….Samen met Marcella heb ik doelen opgeschreven en per sessie hebben we bekeken welk doel we wilde gaan behandelen. Zo hebben we ze op één voor één behandeld. Marcella is een heel fijn, warm en echt persoon waar je heel makkelijk en fijn mee kunt praten. Ze zit niet constant op de tijd en dat maakt dat de sessie echt om jou gaat.Even een moment voor bezinning. Als je opzoek bent naar innerlijke rust, dan ben je bij Marcella aan het goede adres. Ze heeft mij echt geholpen om via een helikopter naar mijn leven te kijken.” 

“My coaching with Marcella  was to create clarity on how to re- experience high energy and flow in my life. I was thrilled when this goal was already accomplished in one session. That was beyond my expectations in terms of accuracy and the speed with which we accomplished my goal. What I appreciated most about the coaching of Marcella was her ability to cut through limiting thoughts by good questioning and creating a save space to explore and grow.”

“Marcella helped me to have a new insights on the issues I thought I have already dealt with and that I thought won’t have a better solution. Apparently they did!”

“Marcella pulls me out off my comfort zone and she challenges me to set short term goals which will lead to achieve my main goals.What I like about the coaching sessions is that it’s very practical. The feedback she gives is something I can use that same week. She also inspires me to think big. Without limitations.”

Volg me ook op social media: