Trainingen

Design-your-new-job: in 5 praktische stappen naar werk dat bij je past

Kost jouw werk energie in plaats van dat het je energie oplevert? Je wilt eigenlijk ander werk, maar weet je niet wat. Je kent immers je passie niet. Bovendien heb je het veel te druk. Je weet stiekem ook wel dat het anders moet, maar het ontbreekt je aan energie en je maakt geen werk van je volgende loopbaanstap. Je voelt je vast zitten, want je twijfelt of het je gaat lukken om de volgende loopbaanstap te zetten. Het hele sollicitatieproces schrikt je af. Je hebt wel eens gesolliciteerd, maar dat leverde weinig op behalve frustraties. Kortom, dit hou je niet lang vol, tijd voor verandering en actie!

Hoe zou het voor je zijn als:

 • jij er daadwerkelijk in slaagt om naast je drukke baan en privé-leven tijd vrij te maken voor je volgende loopbaanstap?
 • jij weet waar je energie van krijgt, wat je in werk belangrijk vindt en wat je volgende loopbaanstap zou kunnen zijn?
 • jij niet belemmerd wordt door allerlei negatieve gedachten dat het toch niet lukt?
 • jij gebruik kan maken van het netwerk van andere mensen die in hetzelfde schuitje zitten en ondertussen zelf je eigen netwerk vergroot?
 • jij op een makkelijke en ontspannen manier jezelf kan zijn en kan switchen naar werk dat veel beter bij je past?

Kom dan naar deze een-daagse supertraining Design-your-new-job op 25 januari 2019 of 29 maart 2019!

 Training Design-your-new-job

In één dag tijd leer ik je aan de hand van 5 praktische stappen hoe je gemakkelijk kan switchen naar werk dat bij je past.

Wat is het resultaat van deze training?

 • Je creëert ruimte en energie om te werken aan je volgende loopbaanstap.
 • Je hebt helder wat je belangrijk vindt in je werk en in je leven.
 • Je beschikt over een positieve mindset. Als je je vast voelt zitten, herken je jouw belemmerende gedachten en je kunt ze vervangen door gedachten die jou juist helpen om de juiste stappen te zetten.
 • Je hebt 2 tot 5 concrete functies die je leuk lijken en waar je meer over wilt weten.
 • Je gaat naar huis met boordevol energie en inspiratie
 • Je hebt na afloop van de training 3 concrete acties waar meteen mee aan de slag gaat om werk te maken van je volgende loopbaanstap.

Praktische informatie

Datum: 25 januari 2019 of 29 maart 2019

Locatie: de training vindt plaats op een prachtige plek in de Kennermerduinen.

Bezoekerscentrum de Kennermerduinen
Zaal: Watermunt
Zeeweg 12, Overveen

Deze locatie is goed bereikbaar met de auto, fiets en openbaar vervoer.

Tijd: 9.00 tot 17.30 uur.

Als je erbij wilt zijn adviseer ik je om je snel aan te melden.
We hebben maximaal 12 plaatsen per training beschikbaar en vol is vol.

Investering:
€ 149,- p.p; 
€ 135,- p.p. als je met 2 personen tegelijk opgeeft.

Dit is inclusief :

 • 1 follow-up coachsessie (t.w.v. 135 euro) online of face-tot-face van 1 uur in de weken na de training;
 • biologische lunch, gelegenheid om tussendoor de duinen in te gaan en een gratis uitrijkaart voor auto;
 • werkboek met de 5 stappen om werk te creëren dat je past;
 • eBook Slimmer omgaan met jouw energieslurpers.

Trainers:

De training zal gegeven worden door Marcella van Doorn (Design your new job) en Babs Mouton (Verhalenvinder).

Marcella van Doorn (Design your new job)
Babs Mouton (Verhalenvinder)

Ik hou van snelle beslissers. Schrijf je in voor 31 december 2018 en ontvang gratis het boek Nooit meer solliciteren (t.w.v.€19,50) van Sylvia van den Meerendonk, met heel veel praktisch en concrete tips voor het veroveren van de baan die bij je past.

Deelnemers zeiden na afloop van deze training:

“Mooie formule die de deelnemer geeft wat de titel belooft: meer inzicht in wat je het liefst zou doen en hoe je dat kunt realiseren. Zowel toepasbaar binnen je huidige werkzaamheden en het verlengde daarvan, als rondom de vraag: hoe maak ik eindelijk die omslag die ik al jaren voor me uitschuif, maar waar ik nu toch eigenlijk echt werk van wil maken? Marcella creërt een positieve en veilige omgeving waarbinnen ze je uitdaagt om net wat verder te gaan. Resultaat: je gaat met een mooie, concrete actielijst naar huis!”

“Ik heb een geweldige dag gehad met allerlei nieuwe inzichten en handvatten die kunnen helpen bij het maken van keuzes en het uitstippelen van mijn carrière. Marcella is een uitstekende coach met een duidelijk stappenplan en uitleg. Ontzettend bedankt voor deze ervaring!” – P. Tijssen

“Door deze training leer je echt op een andere manier naar je werk te kijken en hoe je dat kan vormgeven. Aan het eind van de dag gingen we allemaal weg met verfrissende en krachtige inzichten in onze situaties en waren ook de tools aangereikt om volgende stappen te kunnen zetten. Ook was alles erg goed geregeld en is Marcella de perfecte persoon om deze waardevolle en leuke workshop te geven.” – Duke ten Velden

“Dank je wel Marcella voor de krachtige training. Ik voelde de actiegerichte energie in de groep en bij mezelf. En jij bent een fantastische trainer!”

“Het was een erg leuke en inspirerende dag. Het gaf mij wellicht niet direct een antwoord, maar het verheldert een hoop en zet aan tot nieuwe gedachten en ideeen. Het heeft mij erg geholpen om met andere deelnemers te brainstormen over mijn eigenschappen en daarbij horende beroepen. De sfeer was fijn en informeel. De trainers zijn deskundig en vriendelijk, en de omstandigheden waren goed verzorgd (fijne locatie, goede lunch & af en toe lekker naar buiten).” – Ellen Generaal

“Het was een inspirerende dag en fijn om met mensen die ook iets anders willen qua werk samen te werken. Mij heeft het geholpen om het proces van ander werk zoeken iets positiever in te zien. Ik denk nu meer in kansen en heb meer zin om “prototypes” te gaan uitproberen. Marcella heeft de dag goed voorbereid, op een prettige manier begeleid en alles was prima verzorgd. ”

“Vond de workshop goed en behulpzaam!”

“Echt leuk en inspirerend. Ik was er echt blij mee.”

“De training was leuk, ook de dialoog met medecursisten.”

“Ik vond het een fijne cursus. Waarbij ik open in de groep kon communiceren. De cursus heeft mij opgepept om weer lekker aan de slag te gaan”.

“Inspirerend en leuk! Voor mij niet heel verassend omdat ik zelf al een tijd bezig ben met zelfonderzoeken maar een fijne bevestiging dat ik op de goede weg zit. Helpt om dingen voor jezelf wat inzichtelijker te krijgen en stimuleert je out of the box te denken.”

Natuurlijk kun je het ook in je eentje…

Dat heb ik ook gedaan, maar leverde veel frustratie op en koste me veel energie. Dat wil ik jou besparen. Samen met anderen krijg jij in 1 dag heel veel praktische handreikingen, inspiratie en energie waar je concreet mee aan de slag kunt. Even helemaal weg en afstand van de waan van de dag om echt werk te maken van je volgende loopbaanstap.

Bovendien, je weet vast wel wat Einstein zei: “Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg” . Wacht daarom niet langer en schrijf je in! Wat heb je te verliezen?

Door je in te schrijven op deze superinspirerende eendaagse training wacht je niet langer af, maar creëer jij jouw toekomst met werk dat bij je past.

Meest gestelde vragen

Ik geef vast antwoord op vragen die mogelijk in je op komen:

 • Ik weet heb werkelijk geen flauw benul van mijn mijn passie of hoe mijn volgende loopbaanstap er uit kan zien. Kan ik deelnemen aan deze training? Ja, absoluut! dan is deze training heel geschikt voor jou. Op basis van activiteiten waar jij energie van krijgt en dingen die je belangrijk vindt ga je in deze training op zoek naar mogelijke baanopties. na afloop van de training ga je aan de slag met het onderzoeken van deze baanopties. Door deze praktische aanpak weet je wat je leuk vindt en of je er goed in bent (=passie)
 • Ik heb het veels te druk en heb helemaal geen tijd en energie om na te denken over mijn volgende loopbaanstap, is het dan slim als ik kom?  Dan is deze eendaagse training echt wat voor jou. Je bent een hele dag in een prachtige, rustgevende omgeving die zich uitstekend leent voor reflectie. Bovendien weet je na afloop van de training hoe je meer tijd en energie kunt creëren door slimmer met je energieslurpen som te gaan. Je zult zien dat het daadwerkelijk aan de slag gaan met je volgende loopbaanstap (en niet lijdzaam afwachten) jou juist energie geeft.
 • Ik wil graag een test doen om te zien waar mijn passies liggen, komt dat ook aan bod tijdens de training? Nee, dan moet ik je teleurstellen. Uit testen komt vaak dat wat je diep van binnen al weet. Er zijn op internet heel veel testen te vinden. Deze training  gaan we kijken wat JIJ zelf wil. We gaan er vanuit dat jij diep van binnen dat heel goed weet, alleen is het zaak daar ruimte en erkenning aan te geven.
 • Ik weet al welke kant ik op wil, alleen komt het er niet van om er werk van te maken, is het dan ook geschikt? Dat hangt er vanaf, als je een zetje in de goede richting nodig hebt is de training geschikt en ook als je bevestiging wil van je keuze.
 • Ik heb nu geen baan. Ik ben op zoek naar werk en dat lukt nog niet erg. Kan ik ook meedoen? Deze training richt zich vooral op mensen in een baan, maar het staat je vrij om ook me te doen. De training heeft ook jou veel te bieden. Het geeft naast veel praktische tips ook energie en inspiratie om samen met anderen aan de slag te gaan.
Volg me ook op social media: